21 juli 2024

Het Weer in Klundert

Hoe is het Weer in Klundert

Mogelijkheid om petten borduren te realiseren?

Voor een nieuwe lijn om te verkopen zijn wij hoognodig op zoek geweest naar een bedrijf die ons hiermee kan helpen. Het zoeken op zich is niet lastig aangezien je via het internet genoeg kan vinden. Toch viel het mij nogal tegen dat de kosten voor onze plan nogal hoog wordt, iets waar ik dus niet op zat te wachten. Door wat intensiever te gaan zoeken op het internet is het mij gelukt om terecht te komen op de website van Van Dongen met de kroon. Dit bedrijf staat er namelijk ook om bekend dat je bij hun petten borduren kan. De kosten voor deze handeling is een stuk goedkoper als wat ik elders te horen heb gekregen. Dit gaf mij dan ook de doorslag om telefonisch in contact te komen met hun. Uiteindelijk heb ik hier van de week over gesproken met hun en tot de conclusie gekomen dat het een verstandig idee is om met hun samen te werken. Aankomende week krijg ik als het goed is mijn eerste bestelling in huis om te zien of dat het naar wens is. Ik kan in ieder geval niet meer wachten tot het zover is. 

sdongen