21 juli 2024

Het Weer in Klundert

Hoe is het Weer in Klundert

NEN 3140 certificaat

200000059Nadat ik een NEN 3140 cursus had laten geven op mijn bedrijf, was ik zeer onder de indruk van wat voor een impact het op mijn werknemers had. Ik wilde dat mijn werknemers het helemaal afmaakte met een NEN 3140 certificaat, sommige hadden deze al, maar ik wilde na de cursus dat iedereen hem overnieuw ging halen, dan waren ze helemaal vernieuwd en wisten ze alle nieuwe dingen over veiligheid! Tot mijn grote trots had dan ook iedereen goede inzet bij het afnemen van het examen en kon iedere werknemer van mij zeggen dat zij geslaagd waren en dat zij een NEN 3140 certificaat in ontvangst konden nemen. Nu merk je al helemaal dat ze gedreven zijn en tegelijkertijd heel professioneel. Ze wijzen elkaar nu op veiligheidsfouten en ze zeggen er wat van als iemand te gevaarlijk doet op de werkvloer. Het heeft zoveel invloed op hun gehad dat ze beter zijn gaan werken en dat onze dienst veel beter loopt! Iedere baas raad ik aan om zijn/haar personeel een cursus en/of een certificaat te laten behalen, het is echt de moeite waard! Vooral bij PTC Opleidingen, echt een geweldige service.