22 juni 2024

Het Weer in Klundert

Hoe is het Weer in Klundert

terrasscherm

Onze stoere terrasscherm!

Voor een kleine jaar terug hebben wij een restaurant gekocht! Alleen zijn wij nu nog opzoek naar een terrasscherm. Puur wegens het feit dat ik geregeld krijg te horen van onze gasten dat zij last hebben van de wind. Iets waar ik eigenlijk nooit bij stil heb gestaan aangezien ik zal genieten van een zuchtje wind. Enfin, onze gasten wil ik graag terug zien. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om het op te gaan zoeken met hetgeen wat wij kunnen realiseren.

terrasscherm

Voldoende keuze!

Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van Xterior. Dit bedrijf biedt een ieder de mogelijkheid om het terras op de juiste manier af te schermen voor de buitenwereld. De gasten kunnen alsnog heerlijk plaats nemen. In dit geval zonder last te hebben van langslopende mensen of de wind. Hierdoor was het voor mij duidelijk dat dit bedrijf kan realiseren naar wat wij zoeken! Ik heb er dan ook direct voor gekozen om bij dit bedrijf een bestelling te plaatsen. Deze bestelling werd binnen een zeer korte periode bij ons bezorgd wat uiteraard direct opviel bij onze gasten.