21 juli 2024

Het Weer in Klundert

Hoe is het Weer in Klundert

Op zoek naar jobcoach in Amsterdam

Onlangs was ik op zoek naar een job. Ik deed hiervoor heel hard mijn best, maar het bleek maar niet te lukken om de een of andere reden. Ik besloot het bijna op te geven, tot een vriend me aanraadde een jobcoach in vertrouwen te nemen. Ik besloot op Google Jobcoach Amsterdam in te typen. Op deze manier kwam ik terecht op volgende website:
http://coach-praktijk-amsterdam.nl. Ik besloot wat meer informatie op te vragen vooraleer ik me hieraan wou wagen. Ik stuurde hiervoor een mailtje met enkele vragen in. Enkele uren laten had ik al een antwoord terug! Dit was dus een enorm snelle service! Bovendien waren ze heel vriendelijk, helemaal niet opdringerig.

Geschikte hulp

Na even kort na te denken hierover besloot ik dan toch in zee te gaan met dit bedrijf. Dit heb ik me geen moment beklaagd, want niet veel later had ik mijn droomjob dan ook te pakken. Dit was me zeker nooit gelukt zonder de hulp van deze professionals. Ik kan deze jobcoachen dan zeker en vast ook aanraden aan anderen wanneer je oprecht op zoek wilt gaan naar een job die ook bij je past. Bekijk zelf zeker hun website eens!