21 juli 2024

Het Weer in Klundert

Hoe is het Weer in Klundert

Op zoek naar sales vacature ?

talentscoutz

Werken in de sales ?

Zelf ben ik op zoek naar werk, nou hoorde ik veel over werken in de sales. Alleen vroeg ik mij af: hoe werkt dat nou werken in de sales en is het wat voor mij? Wat doe je nou precies als je in de sales werkt? Ik ben gaan kijken naar wat de kwaliteiten zijn die je daar voor nodig moet hebben. Je moet goed kunnen omgaan met mensen kwam ik al snel achter en ook moet je een goede babbel hebben. Ik ben ook opzoek gegaan naar sales vacature zodat ik het ook kan ondervinden of het wat voor mij is. Nou kwam ik tijdens het zoeken op internet terecht op Talentscoutz, waar ook veel sales vacatures stonden. Ik heb mij daarop aangemeld en aangegeven dat ik naar sales vacatures op zoek ben. Ik werd al gauw gebeld en ik kwam er meteen achter dat er veel vacatures voor sales waren. Eentje sprak mij het meest aan, omdat die de telegraaf verkocht en ik zelf ook de telegraaf lees. Talentscoutz regelde daarop een sollicitatie gesprek voor mij. Het sollicitatie gesprek ging erg goed en toen ben ik ook aangenomen. Al snel ben ik begonnen met werken en ik kwam er achter dat het wel wat voor mij was. Je krijgt een goed salaris en bent veel in contact met mensen, wat ik erg leuk vind.