21 juli 2024

Het Weer in Klundert

Hoe is het Weer in Klundert

Organiseren een lustrumreis!

Heb jij een mijlpaal bereikt met jouw onderneming? Organiseer dan een lustrumreis! Hiermee kun jij jouw personeel bedanken voor de goede inzet in de periode dat zij voor jou aan het werk zijn. Maar hoe realiseer jij dit? Ga jij dan zelf op onderzoek of laat je het juist door een extern bedrijf organiseren? Ik wilde maar al te graag een manier zien te bedenken hoe dat ik mijn team kan complimenteren. Door dit online te gaan zoeken hoopte ik het snel te vinden.

Yes, let’s go!

Doordat ik online had gezocht was ik terecht gekomen op de website van 123incentive.nl. Zij maken het mogelijk om een prachtige reis te organiseren! Zo kom je op plekken waar je eigenlijk nooit naartoe zou gaan. Ik had er overigens wel voor gekozen om in Nederland te blijven met mijn team. Door alle gegevens aan dit bedrijf door te geven konden ook zij aan de slag. Ik werd in diezelfde week nog gebeld dat het allemaal geregeld was. De bestemming kreeg ik vrij snel te horen en hiermee kon ik het personeel informeren! Het wordt een reis om nooit meer te vergeten.