16 april 2024

Het Weer in Klundert

Hoe is het Weer in Klundert

Perfecte taal op de werkvloer

Spreken van de juiste taal en het schrijven ervan vind ik onwijs belangrijk op het werk. Dit omdat je zo een stuk professioneler overkomt naar je klanten. Dit vind ik onwijs belangrijk waardoor ik op het internet ben gaan kijken of er een manier te vinden is waardoor de klanten ons op zakelijker zullen begrijpen. Goede taal op de werkvloer is natuurlijk belangrijk! 

hetWERKwoord_RGB_300x110px

Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van Het werkwoord. Hier is het namelijk mogelijk om een  cursus te volgen waarmee je het leert om beter te praten en te schrijven.

Persoonlijk vond ik dit onwijs geweldig waardoor ik er dan gelijk voor heb gekozen om ons gehele team deze cursus aan te bieden. Het volgen van een cursus is sowieso aan te raden aangezien je hiermee een stuk gemakkelijker kan praten en schrijven. Ik ben hier sowieso al over te spreken en tevens het personeel ook!

Ze willen allemaal graag deze cursus volgen om zo hun spraak te verbeteren naar de klanten toe. Dit waren ze trouwens allemaal wel verplicht om te doen hoor maar had ze eerst zelf de keuze gegeven of dat ze het willen volgen of niet.