21 juli 2024

Het Weer in Klundert

Hoe is het Weer in Klundert

Peter Kaiser damesschoenen

Peter Kaiser damesschoenen

Laast heb ik mooie Peter Kaiser damesschoenen aangeschaft. Twee weken terug had ik een bruiloft van een van mijn beste vriendinnen. Natuurlijk moesten de gasten mooi en netjes gekleed komen. Daarom ging ik samen met een andere vriendin shoppen voor een mooie jurk en bijpassende hakken.

Samen gingen wij een dagje naar Amsterdam om daar gezellig een dagje te gaan shoppen. Een jurkje heb ik weten te scoren maar schoenen … Normaal loop ik dagelijks al niet op hakken en als ik uitga doe ik meestal gewoon veilig mijn sneakers aan. Wel vind ik hakken altijd mooi en vrouwelijk. Dus ik moet en zou een mooi paar hakken vinden.

Winkel in winkel uit. Of ze waren er niet in mijn maat, te groot of te klein. Dan waren ze weer uitverkocht. Nee schoenen heb ik die dag niet kunnen scoren. Eenmaal de volgende dag kroop ik toch maar weer achter mijn laptop, opzoek naar mooie hakken!

Na een tijdje kwam ik uit op de website van; vanbommelschoenen.be. Dit bedrijf heeft een ruim assortiment en bijna alles was op voorraad en ook nog is in mijn maat. Snel bestelde ik de hakken die ik graag wilde en wachten met spanning af tot dat ze werden bezorgd. Peter Kaiser damesschoenen