13 juni 2024

Het Weer in Klundert

Hoe is het Weer in Klundert

programmamanager vacatures

Programmamanager vacatures bij Novisource.nl

Regelmatig staan er op Novisource.nl programmamanager vacatures open. Novisource is de website van een bedrijf dat bedrijven en organisaties helpt om te gaan met de steeds veranderende wereld van business & IT. De programmamanager vacatures gelden dan ook voor de sector business & ICT.

Novisource verwacht van een programmamanager dat je gericht bent op vernieuwing en een echte verbinder bent. In je functie ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van innovatieve programma’s en grootschalige projecten. Je hebt hier leidinggevende capaciteiten voor nodig, en dit is dan ook een harde eis om aangenomen te worden. Je bent het aanspreekpunt voor externe partijen zoals stakeholders en het bedrijfsleven. Een onderdeel van de baan als programmamanager bij Novisource is dat je blijft verdiepen in de nieuwste trajecten en zo altijd up-to-date bent van de meest recente ontwikkelingen. Zo blijven wij als Novisource diensten van hoge kwaliteit leveren aan onze klanten en behouden wij een groot klantenbestand.

Novisource werkt met mensen die sterk zijn op de inhoud en commerciële kansen zien voor het bedrijf. Zo is het een pre dat werknemers oplettend zijn naar opdrachten voor collega’s, of voor zichzelf. Door middel van deze oplettendheid houden wij onze resultaten scherp en hebben collega’s allemaal eerlijke kansen.