12 juni 2024

Het Weer in Klundert

Hoe is het Weer in Klundert

Red Rag enkellaars

De Red Rag enkellaars zijn vet!

Vorige week ben ik namelijk in de stad wezen kijken naar nieuwe schoenen voor de zomer. Het gaat er dan wel om dat ik de schoenen voor zowel op het werk als thuis kan dragen! Helaas kon ik in de slag alleen maar slagen met de kleding waardoor ik zonder schoenen naar huis ben gegaan….

logo-nl

Toevallig was mijn man op het internet aan het neuzen voor hemzelf, ook hij heeft nieuwe schoenen namelijk. Tijdens het zoeken is hij terecht gekomen bij Van Bommel schoenmode.  Doordat hij al een keuze had gemaakt om te bestellen heb ik de laptop gepakt in de hoop ik daar wel kan slagen. Zo ben ik de Red Rag laarzen tegen gekomen! Deze laarzen vond ik namelijk onwijs gaaf om te zien en heb ervoor gezorgd dat ik deze erbij kan bestellen. Voor een aantrekkelijke lage prijs hebben wij het mogelijk gemaakt om via het internet te bestellen!

Nog geen twee dagen later werd het netjes bij ons thuisbezorgd zodat we het gelijk konden passen. Zowel de schoenen van mijn man als die van mijzelf zitten perfect waardoor we eindelijk nieuwe schoenen hebben gevonden!