28 mei 2024

Het Weer in Klundert

Hoe is het Weer in Klundert

Riolering verstopt Eindhoven

Afgelopen week zijn we terug gekomen van een twee weken vakantie. Het genieten en terug kijken op de afgelopen twee weken zat er helaas niet in. Het moment dat ik naar het toilet wilde gaan merkte ik dat het water aardig hoog in de pot stond. Riolering verstopt Eindhoven en nu dacht ik? Ik wist totaal niet hoe dat ik dit moest verhelpen waardoor ik ben gaan zoeken naar een bedrijf die mijn riolering kan maken. Uiteindelijk terecht gekomen op de website van Bos ontstopping. Hun waren toevallig in de buurt en wilde maar al te graag komen kijken. Ik ben ondertussen maar bij de buren naar het toilet gegaan aangezien het thuis niet meer ging.doorspuiten riool

Dankzij de goede service wat hun verleent hebben wisten ze het binnen enkele minuten te verhelpen! Dit gaf mij natuurlijk een goed gevoel aangezien ik al met de handdoeken klaar stond om het water op te vangen.

Tevens was de geur ook niet meer te dragen wat er door het toilet heen kwam. Hier wilde ik dan ook zo snel mogelijk vanaf! Gelukkig wisten hun het te verhelpen en heb dan ook het gevoel dat het water een stuk beter weg loopt als voorheen.