21 juli 2024

Het Weer in Klundert

Hoe is het Weer in Klundert

LOGO-Museum-Lalique

Super mooie art deco kunstwerken bij Museum Lalique

Wil je mooie art deco kunstwerken bezichtigen bij een museum in Gelderland? Dan raad ik je aan om eens een kijkje nemen op de website van Musee Lalique.

Zeer goede reviews en een erg informatieve website 

Toen zelf samen met mijn broertje op het internet op zoek ging naar een museum die art deco kunstwerken tentoonstelt kregen we zeer veel zoekresultaten. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken sprak ons de website van Musee Lalique ons het meeste aan. De website van dit museum is namelijk erg overzichtelijk en bevat zeer veel informatie over de kunstwerken die het museum tentoonstelt en over de kunstenaars die deze kunstwerken hebben gemaakt. Op het internet vonden we vervolgens ook zeer veel erg positieve reviews van voorgaande klanten die een bezoek aan dit museum hebben gebracht. Daarom besloten we ook om zelf een bezoek te brengen aan Musee Lalique. 

museum-arrangement

Musee Lalique is een absolute aanrader

In het museum werden we erg vriendelijk ontvangen en besloten we om voor een rondleiding te gaan. tijdens de rondleiding kregen we erg veel informatie over de kunstwerken die het museum tentoonstelt. Na afloop hebben we nog een drankje gedaan in de binnenstad van de Hanzestad Doesburg. We hebben een erg leuke dag gehad en daarom raden we dit museum ook aan iedereen aan die op zoek is naar een mooi kunst museum in Gelderland.