21 juli 2024

Het Weer in Klundert

Hoe is het Weer in Klundert

Toestemming voor mijn heftruckcertificaat

Onze werkgever wilt maar al te graag zien dat iedereen hetzelfde aan diploma’s heeft op de werkvloer. Iets wat ikzelf natuurlijk niet erg vindt aangezien een diploma nooit fout is om erbij te hebben toch? Nu dat hij graag wilt zien dat wij onze heftruckcertificaat behalen ben ik gaan zoeken. Ik had toestemming gekregen om op het internet te gaan zoeken naar een rijschool. Hierdoor ben ik terecht gekomen op de website van Osseforth. Bij het bekijken van deze website werd het voor mij duidelijk genoeg dat hier goed gedacht wordt aan de kosten. Natuurlijk ook het geven van deze opleiding, binnen één dag ben je namelijk al in het bezit van deze certificaat! Je dient hem natuurlijk wel te behalen maar ik kan je garanderen dat dit dankzij hun zeker lukken zal.

logo.osseforth.2016.mobiel

Zodoende heb ik dit voorgedragen aan mijn werkgever en akkoord gekregen om ons in te schrijven voor deze opleiding. Ik weet in ieder geval zeker dat ik me bij hun geen zorgen hoef te maken voor deze opleiding. Dankzij Osseforth ben ik verzekerd dat je als vijftig plussers alsnog een certificaat op je naam kan schrijven!