5 maart 2024

Het Weer in Klundert

Hoe is het Weer in Klundert

Tuinhuis

Tuinberging plat dak

Voor een tuinberging plat dak, moet je bij Tuinhuisjescentrum van de Munckhof zijn. Hier is het mogelijk om zo een huisje op maat te laten maken. Voordeel is dat je hier zo jouw eigen draai aan kan geven en dat maakt het model alleen maar uniek.

Omdat wij pas verhuisd waren, wilden wij ook de tuin aanpakken. Deze was nu voorzien van een gammel schuurtje en die wilden wij gaan vervangen voor een mooier exemplaar. Van vrienden hadden wij al de tip gekregen om eens naar Munckhof te gaan. Hier staan veel voorbeelden aan huisjes, maar het is ook mogelijk om hier een model op maat te laten maken.

Zeer mooi tuinberging met plat dak gekocht

Ons bezoek aan dit bedrijf heeft ervoor gezorgd dat wij nu een bijzonder mooie en stevige berging in de tuin hebben staan. Niet alleen hebben zij voor het ontwerp gezorgd, ook voor het plaatsen is een deskundig team aan de slag gegaan.

Eerdaags gaan wij hier weer heen, want tijdens onze zoektocht naar een mooie berging zagen wij ook diverse tuinhuisjes met luifel staan. Lekker in de tuin kunnen zitten, zonder rekening met het weer te hoeven houden.