16 april 2024

Het Weer in Klundert

Hoe is het Weer in Klundert

vacature

Vacature stedenbouwkundige

Ben jij een stedenbouwkunige en ben je opzoek naar een nieuwe opdracht of ben je net afgestudeerd als stedenbouwkundige en ben je nog opzoek naar een werkgever voor jou eerste opdracht. Kijk dan bij vacature stedenbouwkundige voor een vacature voor jou. Als stedenbouwkundige bij Lybrae draag je samen met een team van vakspecialisten bij aan de kwaliteit van onze fysieke leefomgeving.

Werken voor Lybrae

Je gaat aan de slag bij Lybrae en voert op projectbasis opdrachten uit voor onze opdrachtgevers. Je adviseert de gemeentes over stedenbouwkundige vraagstukken en levert hiermee een bijdrage aan een optimale inrichting van de openbare ruimte. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om via onze eigen Lybrae Academy middels opleidingen, trainingen en masterclasses je vakkundige en persoonlijke vaardigheden te verbeteren. Zo blijf je groeien en neem je deze vers opgedane kennis mee naar nieuwe projecten.

Diversiteit

Doordat wij opdrachten uitvoeren voor meerdere klanten met verschillende opdrachten zit er diversiteit in het werk wat je doet. Zo kan je in verschillende periodes verschillende klanten met verschillende opdrachten krijgen. Zo blijft het werk leuk en gevarieerd. Wil jij graag een opdracht kijk dan nu tussen onze bouwkundige vacatures op onze website.