21 juli 2024

Het Weer in Klundert

Hoe is het Weer in Klundert

installatiebedrijf Rotterdam

Vakkundig installatiebedrijf in Rotterdam

Onze zoektocht was al een tijd naar een vakkundig installatiebedrijf in Rotterdam. Onze zoektocht kwam uiteindelijk uit bij het bedrijf onder de naam Rolink Installatie en Onderhoud. Hier werken alleen maar zeer ervaren mensen die echt verstand van dit soort zaken hebben. Zo kan je hier de hulp inschakelen voor een lekkage, maar ook de reparatie aan een cv ketel, daar draaien zij hun handen niet voor om. 

Afgelopen week was het lekker weer, maar op een gegeven moment kwam er een windvlaag voorbij en voordat ik het in de gaten had was een deel van ons dak weg.  installatiebedrijf Rotterdam

Snelle en vakkundige reparatie

Het was echt een fractie van een seconde, maar de gevolgen waren erger. Het dak moest gemaakt worden en snel ook. Meteen naar het installatiebedrijf in Rotterdam gebeld. Niet veel later kwam er al een bus voorrijden om de schade op te nemen. Ook werd er meteen een noodreparatie uitgevoerd, om grotere schade uit te kunnen sluiten. De dag daarop kwamen de monteurs weer langs, deze keer om het dak helemaal te repareren. Behalve dat de monteurs zeer snel ter plekke waren, is de service van dit bedrijf geweldig! Ons dak is weer gerepareerd en kan de regen weer buiten houden.