22 juni 2024

Het Weer in Klundert

Hoe is het Weer in Klundert

Vloer egaliseren

Positief over vloer egaliseren

Mijn huis had een nieuwe look nodig. Na een andere bekleding van mijn vloer moesten de mannen van Zeb van Uyl ook mijn vloer egaliseren. Ik wilde dit niet, want waar moest ik met al die troep heen? De vloer egaliseren werd vakkundig uitgevoerd en was voor de medewerkers van Zeb van Uyl niet moeilijk, het duurde niet echt lang. Het oude tapijt werd voor het egaliseren verwijderd, op één hoop gegooid en door het bedrijf zelf weggebracht naar de vuilnisbelt. Iedereen had een eigen taak, ze waren echt een team, mijn huis was binnen een dag helemaal glad en strak.

Afbeelding 015Zeb van Uyl komt echt de afspraken na die ze maken met de klant, in dit geval was ik de klant. Zeb van Uyl heeft ook de benodigde spullen om zo snel en goed mogelijk aan het werk te kunnen. Het gaat gewoon zo snel en goed, het ziet er gewoon heel professioneel uit.

Ik raad een kijkje op www.zebdenuyl.nl, je kunt kijken wat er allemaal mogelijk is en een offerte aanvragen. Ik kan zeggen dat ze je serieus, goed en eerlijk helpen. Met eerlijk bedoel ik dat ze je ook advies geven in wat je doet en of dat niet anders kan zodat het mooier word!