21 juli 2024

Het Weer in Klundert

Hoe is het Weer in Klundert

Wat je moet weten over wc beton cire

Een Wc beton cire is tegenwoordig helemaal in de mode omdat beton cire overl toepasbaar is, lang meegaat, duurzaam is en een luxe en stoere uitstraling heeft. Je kunt beton cire in verschillende soorten en kleuren vinden, waardoor er voor iedereen wat is wat bij zijn of haar wensen past. Beton cire is waterdicht en geeft je badkamer of toilet een stijlvol tintje. Vooral in een moderne badkamer staat het strakke en industriële design van de betonlook prachtig. Wil je meer weten over een Wc beton cire? Lees dan snel verder.

Stijlvol in ieder toilet

Beton cire wordt gemaakt van cement, zand en fijngemalen kiezelstenen. Vaak wordt er gedacht dat beton cire alleen grijs kan zijn, maar door kleurstof toe te voegen aan het mengsel kun je ook andere kleuren krijgen. Vaak wordt beton cire aangebracht op muren of vloeren, denk bijvoorbeeld aan een Wc beton cire. In industriële woningen komt de betonlook extra tot zijn recht. Ook kun je beton cire aanbrengen op trappen of zelfs plafonds vanwege de veelzijdigheid van cement. De betonlook geeft je woning een vintage en industriële moderne stijl omdat het lijkt alsof er jaren geleden beton is aangebracht op je vloer of muur.

Belangrijk om te weten

Als je bijvoorbeeld beton cire in je badkamer of wc wilt laten aanbrengen, heb je een extra laagje beton cire nodig als je het over je oude tegels wilt plaatsen. Door middel van een beton cire hechtlaag wordt deze extra laag gemakt. Je kunt dit zelf doen of laten uitbesteden. Het proces is simpel; je verwijdert het kitwerk, maakt de tegels schoon met een reiniger om het vetvrij te maken. Hierna kun je de beton cire laag erop smeren. Na de eerste basislaag kun je de tegels nog zien, dus raak niet in paniek. Gebruik impregneer om de laag gelijkmatiger te maken. Nadat je dit hebt gedaan, kun je weer beton cire aanbrengen. Vanaf deze tweede laag zul je de tegels niet meer kunnen zien.