22 april 2024

Het Weer in Klundert

Hoe is het Weer in Klundert

Weer mooie nagels door nagelstudio Roosendaal

Wanneer ik zenuwachtig ben dan ga ik op mijn nagels bijten. Ik weet dat dit een slechte gewoonte is, maar het geeft mij wel even afleiding. En om mij het nagelbijten af te leren daar is nog nooit iemand in geslaagd. Het ergste is dat ik over een maand ga trouwen en dan met afgekloven nagels op de bruiloft te komen kan echt niet. Een spoedcursus nagelbijten afleren bestaat niet, dan blijft als enige oplossing nagelstudio Roosendaal over. Snel maar een afspraak gemaakt voordat ik ga twijfelen. 

Ik heb zeer mooie nagels

Een beetje onwennig stapte ik op de dag van mijn afspraak de salon binnen Gelukkig werd ik hartelijk ontvangen. De eerste stap is gezet, nu stap nummer twee, mijn nagels laten zien. Waar ik enorm tegenop zag was dat ik mijn nagels moest laten zien, maar ook dit was geen enkel probleem er kwamen wel vaker mensen met dit soort nagels langs.

Toen ik eenmaal mijn kleur voor de nagellak had uitgezocht ging de nagelstyliste aan de slag. Doordat hier alleen maar gebruik wordt gemaakt van  milieu-vriendelijke, veilige en geurloze producten van het merk Cesar Secrets hoefde ik mij nergens zorgen over te maken mocht ik per ongeluk weer gaan nagel bijten.