21 juli 2024

Het Weer in Klundert

Hoe is het Weer in Klundert

Werving en selectiebureau Tilburg

Oog voor Talent: het werving en selectiebureau Tilburg

Ik heb goede ervaringen met het vinden van een baan via een werving en selectiebureau Tilburg, Oog voor Talent. Dit werving en selectiebureau wordt op zeer professionele wijze gerund door Anja van Bladel en via haar heb ik een baan gevonden die echt bij mij past.

De juiste baan vind je via werving en selectiebureau Tilburg

Werving en selectiebureau TilburgIk dacht altijd dat een werving en selectiebureau Tilburg een soort uitzendbureau was maar het gaat veel verder dan dat. In persoonlijke gesprekken met Anja kwam naar boven waar mijn talenten liggen en welke baan daar bij past. Door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen, kwamen we al snel tot de kern. Het is duidelijk dat Anja al een hele tijd in het vak zit. Dat merkte ik trouwens ook aan haar uitgebreide netwerk. Ze heeft me ook goede tips gegeven over hoe ik mijn cv moest opstellen en hoe ik mij het beste kan presenteren. Ook sollicitatietraining volgde ik bij haar. Ik leerde hoe ik zelf actief op zoek kon gaan naar een andere baan.

Begeleiding van A tot Z

Gedurende het hele proces kon ik altijd bij Oog voor Talent terecht met vragen of voor advies. Zij hebben mij helemaal begeleid tot ik mijn nieuwe baan gevonden had. Ik ben nog steeds erg blij met mijn baan en zonder Oog voor Talent had ik deze waarschijnlijk niet gevonden.