22 juni 2024

Het Weer in Klundert

Hoe is het Weer in Klundert

GoldSeeds wietzaadjes kopen

Wietzaadjes kopen als een leuk experiment voor mensen die zelf CBD gebruiken!

Ik gebruik voor medicinale doeleinden al een tijdje CBD, maar ik ben ook erg benieuwd naar zelf wietplanten kweken. Daarom ging ik laatst bij Gold Seeds wietzaadjes kopen om te kijken of ik thuis zelf ook wietplantjes kon laten groeien.

Gold seeds

Groot assortiment aan zaadjes van goede kwaliteit

Eerlijk gezegd wist ik niet waar ik moest beginnen toen ik besloot om zelf wietplantjes te kweken, maar gelukkig staat er veel informatie op de site van Gold Seeds. Verder is de webshop erg handig ingedeeld in zaadjes voor binnenkweek en buitenkweek, eigenschappen (bloeitijd, hoge opbrengst, enzovoorts) en genetica. Aangezien ik geen tuin heb, moest ik wietzaadjes kopen voor binnenkweek. Vervolgens kon ik selecteren hoe hoog het CBD-gehalte moest zijn (laag, gemiddeld of hoog), dus koos ik voor hoog. Het assortiment van Gold Seeds is erg groot, dus ik vond het echt moeilijk kiezen. Uiteindelijk koos ik voor CBD White Widow en CBD Blueberry omdat White Widow makkelijk te kweken is en Blueberry perfect is voor mensen die naar de medicinale werking van wiet op zoek zijn (aldus de beschrijvingen op de webshop). De verzendkosten waren trouwens € 3,90 en mijn pakketje werd heel discreet verzonden, dus geen zorgen als je een nieuwsgierige buurman of huisgenoot hebt!