16 april 2024

Het Weer in Klundert

Hoe is het Weer in Klundert

Zaak mishandeling strafrecht advocaat

Een goede vriend van mij lag midden in een scheiding. Er was zoveel mis gegaan en hij zag het even niet meer zitten. Die vriend van mij heeft een tijdje bij mij gelogeerd, omdat hij niet meer met zijn ex-vrouw in een huis wilde zijn. Het ergste was nog dat toen de zaak bijna rond was hij een aanklacht van mishandeling strafrecht advocaat kreeg van zijn ex. De mishandeling strafrecht advocaat kwam bij mij langs om het bewijs af te leveren.

Rechtszaakpand_n

Omdat dit gebeurde werd de rechtszaak nog groter en langdradiger. Gelukkig had die vriend van mij een hele goede advocaat die er alles aan deed om te bewijzen dat hij onschuldig was en dat het allemaal verzonnen was.

De rechtszaken waren intens en ik heb geholpen waar ik dat kon. Zelf ben ik nog getuigen geweest, omdat ik kon bewijzen dat hij een alibi had. Er is heel veel tijd overheen gegaan, maar uiteindelijk is het gelukt om te bewijzen dat het niet zo was. Uiteindelijk heeft dit alleen in het nadeel van zijn ex gewerkt, maar dat kwam hem natuurlijk goed uit.

Alles is nu voorbij en hij heeft nu ook zijn eigen woning!