16 april 2024

Het Weer in Klundert

Hoe is het Weer in Klundert

Zonnescherm motor

Een zonnescherm motor sprak me wel aan

Mijn werk bevindt zich in mijn eigen huis, ik heb namelijk een kantoortje waar ik werk. Een probleem van mijn kantoor is dat het pal in de zon staat, als de zon dan daalt staat het zonnescherm niet goed, daarom heb ik een zonnescherm motor aangeschaft.
Een zonnescherm motor is voor mij superhandig want zo hoef ik niet op te staan om mijn zonnescherm anders te zetten. Dit is ook vervelend omdat ik dan mijn werk moet onderbreken.

faac_motoren_en_bedieningenVia de Zonnerij vond ik mijn perfecte motor die bij mijn zonnescherm paste, via telefonisch contact was ik binnen vijf minuten klaar en had ik mijn aankoop gedaan. Mijn bestelling werd dezelfde dag nog op de post gedaan. De volgende werk dag, voordat ik begon, had ik de motor bevestigd, helemaal zelf! Ik had deze ingesteld met een sensor voor de zon. Na een tijdje schrok ik ineens omdat mijn zonnescherm automatisch bewoog, toen bedacht ik me dat ik een motor had geplaatst, hij werkt! Sinds de aankoop is mijn kantoor veel fijner om te werken, niks meer om zorgen te maken. Ik kan de hele dag blijven zitten en heb de afstandsbediening gewoon naast mijn laptop. De Zonnerij heeft me een geweldig product geleverd.