5 maart 2024

Het Weer in Klundert

Hoe is het Weer in Klundert

Zonnescherm onderdelen

logo (2)Mensen zijn nu druk bezig om de tuin weer op te knappen zodat ze in de zomermaanden er weer heerlijk kunnen genieten toch? Ook ik ben hier druk mee bezig aangezien het onkruid verwijderd moet worden en de stenen schoon gespoten moet worden. Omdat hier nogal veel tijd in zit wilde ik er alvast mee beginnen. Tijdens mijn pauze vond ik het toch warm worden waardoor ik de zonnescherm wilde uitdraaien om eronder te zitten. Helaas tot de conclusie gekomen dat ik hoognodig op zoek moest naar zonnescherm onderdelen. Het doek was dusdanig gescheurd waardoor ik geen andere keus had om in de zon plaats te nemen. Uiteindelijk heb ik er toch voor gekozen om te zoeken naar een andere doek! Weggooien vind ik zonde en hoopte toch online een nieuwe doek te vinden. Vrijwel meteen ben ik dan ook terecht gekomen op de website van De Zonnerij. Hier verkochten ze diverse kleuren zonnescherm doeken voor een aantrekkelijke lage prijs! Heb er dan ook niet lang over hoeven nadenken om het te bestellen bij hun! Met een goede handleiding erbij is het voor mij gemakkelijk gemaakt om het te monteren en te genieten!