23 juli 2024

Het Weer in Klundert

Hoe is het Weer in Klundert

Zowel wellness bed and breakfast in Mijdrecht

Samen met mijn zus zijn wij altijd op zoek om een gezellig weekend te hebben. Zo kwamen wij een wellness bed and breakfast in Mijdrecht tegen. Deze Bed en Breakfast is voorzien van meerdere luxe dingen, zoals een bubbelbad en een sauna. Maar tevens kan je hier een voor een schoonheidsbehandeling of permanente make-up terecht. 

Willem en Ingrid Muusse hebben nadat hun laatste zoon het huis uit ging besloten om een Bed en Breakfast te gaan beginnen. Zij wonen in een rustig en landelijk gelegen huis in de buitenwijk van de Gemeente de Ronde Venen, Molenland genoemd. 

Een zeer mooie omgeving

Nadat wij deze wellness bed and breakfast bij de Muzen op het internet hadden gevonden hebben wij meteen een afspraak hier gemaakt. Natuurlijk was het de bedoeling om lekker te kunnen ontspannen in de mooie natuur en daarna te gaan genieten van wat er bij deze Bed and breakfast allemaal te beleven viel. De kamer die wij hadden gehuurd was voorzien van een mini oventje waar wij onze verse broodjes voor het ontbijt in konden afbakken. Geen gehaast om op tijd bij het ontbijt aanwezig te moeten zijn. Het weekend is ons bijzonder goed bevallen en staat zeker in onze agenda om hier weer een keer heen te gaan.