16 april 2024

Het Weer in Klundert

Hoe is het Weer in Klundert

Een inlegzool hielspoor voor mijn dochter

Mijn dochter heeft vandaag haar inlegzool hielspoor laten opmeten. Ze heeft een vervelend looppatroon door wat kleine verschillen, waardoor ze veel last heeft. We kregen toen door dat een inlegzool hielspoor al een hoop kan gaan oplossen. Ik ben ontzettend benieuwd. We hebben al veel fysio geprobeerd en dat helpt goed, maar ik denk dat dit voor een enorme verbetering gaat zorgen. Ik weet het zeker. Mijn dochter heeft er erg veel last van en het is vervelend om dit aan te zien. Maar je moet altijd vertrouwen en openheid blijven behouden, dan komt het goed, wat er ook is. Ze vond het allemaal behoorlijk spannend maar het was ook een gezellige dag. Ten eerste hoefde ze niet naar school, wat natuurlijk altijd bijzonder is. En daarnaast zijn we naar een museum gegaan die ze erg leuk vond. Heel erg fijn om dit te zien dus! We hebben het erg leuk gehad en dit zorgde er voor dat mijn dochter het allemaal niet zo zwaar op de hand nam. Volgende week begint ze echt met lopen met haar zooltje en hier wordt ze natuurlijk goed bij begeleidt.

zolen