28 mei 2024

Het Weer in Klundert

Hoe is het Weer in Klundert

persoonlijk schilderij

Een persoonlijk schilderij laten maken

Omdat onze ouders eerdaags 25 jaar zijn getrouwd, willen wij een persoonlijk schilderij laten maken. Vaak genoeg hebben wij een bos bloemen met een cadeaukaart gegeven, maar daar zijn wij inmiddels op uitgekeken. Vooral omdat 25 jaar getrouwd zijn uniek is en we hierom een uniek cadeau willen geven. Via Feelgoodschilderijen hebben wij deze mogelijkheid gezien en hier gaan wij dit dan ook bestellen.

Eerst moesten wij het erover eens zijn hoe iedereen het liefste op deze prent gezet wilde worden. Het thema staat al vast en dat zal ‘dikke dames’zijn. Maar daar waren wij er nog niet mee klaar, want zo kon je aangeven op welke locatie je wilt zijn, kan in een bar, op de bank en ga zo maar even door.

Zeer mooi persoonlijk schilderij aan onze ouders gegeven

Het schilderij is inmiddels klaar en hebben deze al mogen ontvangen. Het resultaat is geweldig en bijzonder mooi. Iedereen die hierop staat is goed herkenbaar. Wel een beetje vreemd, maar erg leuk. de maker hiervan heeft haar uiterste best gedaan, om dit resultaat op een doek vast te leggen. De naam van deze kunstenares is Maartje van Berkel en zij weet op een leuke manier mensen op een doek vast te leggen.