12 juni 2024

Het Weer in Klundert

Hoe is het Weer in Klundert

Nooit meer verwarring na het zwemmen, een badlaken met naam

Mijn dochter zit op wedstrijdzwemmen en ik zocht een origineel, praktisch cadeautje. Bij het douchen en omkleden is ze altijd drukker met kletsen, dan opletten of ze de goede spullen meeneemt, dus vond ik een badlaken met naam kopen wel een grappig, toepasselijk cadeautje.

Zwemtassen met naam regelen ze al via de club, maar nu zal ze zich ook niet meer vergissen met haar badlakens (dat hoop ik tenminste).

Het badlaken heeft een aangename kwaliteit. Het absorbeert goed en de borduring ziet er goed uit en is lekker groot. Nu zal ze haar eigen handdoek echt niet meer over het hoofd zien! Ik kon ook een kleur kiezen die past bij het clublogo en ze is er erg trots op.

Ik heb al meerdere ouders moeten vertellen waar ik de badlakens vandaan heb, dus het zou best kunnen dat er binnenkort meer met een badlaken met naam naar wedstrijden gaan!

Nu maar hopen dat ze dan wel voor andere kleuren badlakens kiezen, anders letten de dametjes straks nog niet goed op tijdens het inpakken en komen er andere badlakens met namen mee naar huis. Gelukkig weten we dan in ieder geval aan wie de handdoek teruggegeven moet worden!