21 juli 2024

Het Weer in Klundert

Hoe is het Weer in Klundert

sandaal met hak

Een rode sandaal met hak

Eindelijk heb ik mijn droom gevonden, een rode sandaal met hak. Hiervoor ben ik al meerdere winkels langs geweest, maar steeds zonder resultaat. Je zal haast wel denken, waarom rood. Nou dat kan ik je vertellen. Eerdaags hebben wij een bruiloft en hiervoor had ik al een mooie rode jurk en accessoires gekocht. Maar de schoenen bleven een ramp, zwart of bruin vond ik niet mooi en daarom was ik op zoek naar rood. Geen enkele winkel verkocht de stappers waar ik zo naarstig op zoek was. Even dacht ik nog dat heet helemaal niet ging lukken. sandaal met hak

Een grandioze tip

Tot ik de tip kreeg om eens op de de van Sandaaltjes.com te gaan kijken. Hier verkopen zij de meest mooie schoen en ook de rode sandaal met hak! Toen ik deze naar voren kreeg heb ik er eerst een tijdje naar zitten kijken. Wat een mooi paar was dit en zeker niet duur. Maar toen ik verder op deze website ging kijken viel het mij op dat alle schoenen hier niet duur waren. Het waren allemaal goede merken en daardoor kon ik het niet laten om er meteen een paar extra bij te bestellen. Behalve de bekende merken zij hier ook zoveel leuke modellen te koop