12 juni 2024

Het Weer in Klundert

Hoe is het Weer in Klundert

Rear view of pregnant woman sitting in home office and working on laptop

Fabius MBO opleidingen

Fabius opleidingen biedt een groot aanbod aan Fabius MBO opleidingen, die echt gericht zijn op de praktijk. Zo kan je meteen na het halen van je diploma, starten met je baan. Je hebt geen vooropleiding nodig, waardoor je meteen kan starten met de opleiding. Zo staat niets je in de weg om voor je droombaan te gaan. Het maakt daarbij niet uit of je werkende, starter of herintreder bent. Iedereen is welkom bij Fabius opleidingen en iedereen heeft de mogelijkheid om de opleiding te volgen die hij of zij leuk vindt. Ga de uitdaging aan en start met een van de MBO opleidingen van Fabius opleidingen.

Volg een opleiding wanneer jij wil

Om het volgen van een opleiding makkelijk te maken, geeft Fabius opleidingen les door heel Nederland. Zo zit er altijd een vestiging bij jou in de buurt en voorkom je lange reistijden. Op meer dan 50 locaties kan je deze opleidingen volgen. Van Groningen tot Maastricht en van Delft tot aan Enschede, het is allemaal mogelijk. Je kan daarnaast kiezen op welke dagen je de lessen wil volgen en kan kiezen tussen ’s ochtends en ’s avonds. Zo kan je het volgen van je opleiding goed doen naast een baan, de kinderen of je andere dagelijkse bezigheden. Het volgen van de opleiding kan je dus makkelijk aanpassen op jouw agenda. 

Opleiding die bij jou past

Bij Fabius opleidingen heb je een groot aanbod aan kantooropleidingen, waaronder de opleiding tot accountmanager of tot office manager. Daarnaast biedt Fabius opleidingen ook de opleiding boekhouden aan. Hierbij kan je kiezen uit basiskennis en basiskennis calculatie. Daarnaast is er ook een opleiding tot online marketing medewerker die je kan volgen. Zo heb je dus een ruim aanbod aan opleidingen, zodat er altijd een opleiding tussen zit die bij jou past.