28 mei 2024

Het Weer in Klundert

Hoe is het Weer in Klundert

Filling Pieces

Schoenen van het merk Filling Pieces kom je zeer vaak tegen. Het merk is ontstaat door de eigenaar Guilaume Philbert in 2009. Zijn visie was om een schoen te ontwikkeling die van de aller hoogste kwaliteit was, maar daarnaast ook betaalbaar was. Het eerste model dat toen wat ontstaan was een zogenaamde low top schoen. Deze schoen stond bekend om de overbrugging tussen street wear en tussen het duurde high fashion te maken. De Filling Pieces moesten dan ook schoenen worden die door alle geslachten gedragen konden worden, en een luxe design hebben. Dit is dan ook goed gelekt en op de dag van vandaag kun je de schoenen over de hele wereld vinden.

Een grote collectie

Filling Pieces zijn dus ideaal geschikt als jij een schoen van de hoogste kwaliteit en hoogste materiaal wilt hebben, zonder daar te veel voor te hoeven betalen. Het merk heeft een grote collectie van verschillende sneakers, waardoor er altijd wel een sneaker te vinden is die matcht met jouw wensen. Kies bijvoorbeeld voor een iets wat hoger model waarbij je in de winter goed warm kunt blijven. Denk bijvoorbeeld maar aan de Filling Pieces 1861 Black die helemaal in het zwart zijn, en gemaakt zijn van een 100% leer.

Veel keuze

De schoenen van het merk zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Wel zie je vaak moderne en strakke kleuren zoals zwart, wit, grijs en donker blauw terugkomen. Dit zorgt er dan ook voor dat de sneakers zowel elegant als stoer zijn. Zo kun je ze eenvoudig combineren met een gave spijkerbroek en t-shirt, maar ook is het mogelijk om de sneakers te combineren onder bijvoorbeeld een strak pak. Ben je op zoek naar een mooi model voor in de lente, en voor in de komende zomer dagen? Kies dan bijvoorbeeld voor het model 1890 Off white dat erg gaaf is, aangezien de bovenkant net iets donkerder is dan wit en hierdoor een uniek effect ontstaat.