21 juli 2024

Het Weer in Klundert

Hoe is het Weer in Klundert

Geboortekaartje tweeling door de bus

Mijn zus is bevallen van een tweeling en het was allemaal zo bijzonder. Ze kwamen er vrij laat achter dat er nog eentje in haar buik zat, waardoor de verrassing alleen maar groter werd. Toen ik het hoorde was ik aan het schreeuwen van geluk. Ik kan erg heftig zijn ja. Maar echt, ik vind het zo geweldig. Alles wat ze meemaakt vind ik mooi om te zien. We maken er wel eens grapjes over, dat ik nog vaker heb gehuild dan zij tijdens haar zwangerschap. Deze week kregen we het geboortekaartje tweeling door de bus. Sommige familieleden, die ver weg woonden, zullen enorm verrast worden denk ik. Ze had het namelijk niet aan kennissen verteld, om de verrassing ook groter te maken. Het liefst wil ik nu elke dag aanwezig zijn, maar mijn moeder weerhoudt mij hier soms van. Dat is maar goed ook, want ik kan soms wel eens te veel aanwezig zijn. Ach, ja, niks aan te doen. Dat is wie ik ben en mijn zus vind het vaak ook wel grappig. We zijn erg hecht met z’n allen.

naamloos