16 april 2024

Het Weer in Klundert

Hoe is het Weer in Klundert

Helemaal fan van cupping dankzij fysiotherapiepraktijk Landgraaf

Ik ben een fanatieke sporter, maar daarnaast helaas ook blessuregevoelig en laatst was het dus weer zo ver en had ik enorme last van mijn rug. Daarom besloot ik om maar weer langs de fysiotherapiepraktijk Landgraaf te gaan, want zij hadden me de vorige keer ook enorm goed geholpen toen ik last had van mijn beenspieren. 

Verschillende behandelingen voor een soepel en gezond functionerend lichaam

Toen ik voor mijn beenspieren bij fysiotherapiepraktijk Landgraaf terecht kwam, heb ik een aantal sessies gehad waar de therapeut aan cupping deed. Dit vond ik heel fijn, want de bloeddoorstroming kwam hierdoor weer goed op gang in mijn benen, waardoor ze minder stijf aanvoelden. Bij mijn rugklachten hebben ze nu ook weer een combinatie van cupping en masseren en frictioneren toegepast. Ik loop dus altijd enorm ontspannen de deur uit bij fysiotherapiepraktijk Landgraaf! De klachten zijn al een stuk minder geworden en eigenlijk heb ik officieel nog een paar sessie te gaan, maar ik denk dat dat niet nodig meer zal zijn. Toch zal ik zo nu en dan terug blijven komen voor cupping, want ik vind het wel een fijn idee dat afvalstoffen door middel van deze behandeling beter kunnen worden afgevoerd.