16 april 2024

Het Weer in Klundert

Hoe is het Weer in Klundert

Maak van je hoofd een eye-catcher!

We waarderen hoeden niet genoeg. De beste herenhoeden beschermen je gezicht en ogen tegen de felle en sinistere stralen van de zon, beschermen je tegen een onverwachte regenbui en bedekken je tegen een slechte haardag. En een echt goede hoed kan de geheime saus op je outfit zijn – het speciale ingrediënt dat je verandert in een gerecht met drie Michelinsterren. Vooral nu bepaalde kledingmerken zich ook op hoeden viseren – zetten die de deuren voor de mannen hoed open. Met dat in gedachten, bekijk onze keuzes voor de beste herenhoeden en -petten voor elk seizoen.

Exclusief online – klassieke mannen hoeden

Wie op zoek is naar een exclusieve selectie hoeden, petten en petten, zal ze hier zeker vinden. Onze bekwame en vriendelijke medewerkers helpen graag, ook online. De keuze aan hoedvormen is net zo uitgebreid, verschillend en veelzijdig als de hoofden die ze dragen. We noemen klassieke hoedvormen vormen die nooit uit de mode raken en die de drager voor elke gelegenheid stijlvol en modieus kleden. Vind de juiste klassieke hoedvorm voor jou en je persoonlijke favoriete hoed hier.

Fedora’s en Trilbys

Wat steeds staat, is de fedora mannen hoed, die elke gezichtsvorm flatteert. De brede rand benadrukt bijvoorbeeld langwerpige gezichtsvormen en door de hoogte van de hoed kunnen ronde gezichtsvormen worden uitgerekt. Kenmerkend voor de hoedvorm zijn de omgevouwen rand en de plaatvormige inkepingen aan weerszijden van de hoedenkroon. Dit geeft de fedora een minder formele uitstraling en straalt iets avontuur en tijdloze elegantie uit.

De trilby kan worden omschreven als een trendaccessoire dat ook een onmisbaar onderdeel is geworden van de modehoofdsteden van de wereld. De compacte mannen hoed heeft een smalle rand die aan de achterkant steil omhoog gaat, en heeft aan beide kanten inkepingen in het voorhoofdgedeelte. De slappe hoed met brede rand is een prachtig zomers accessoire en tegelijkertijd een andere klassieke hoedvorm.