22 juni 2024

Het Weer in Klundert

Hoe is het Weer in Klundert

Manueel therapeut Utrecht

Goede manueel therapeut Utrecht gezocht voor de klachten in mijn rug en knieën!

Ik baalde enorm van de klachten in mijn rug aangezien ik niet meer normaal kon gaan werken, zit dan ook al een week thuis! Op de bank hangend terwijl ik maar al te graag iets onderneem…Logo-fcu

Doordat ik uiteindelijk een afspraak heb gemaakt bij de huisarts is het duidelijk geworden voor mij dat het inschakelen van een therapeut wel degelijk een geschikt idee is. Ik ben dan wel doorverwezen door de huisarts maar normaliter kan je er ook zelf een afspraak maken! Bij het eerste gesprek met hun is er direct een afspraak gemaakt voor de eerstvolgende dag om een behandeling te ondergaan. Ik wist niet wat me te wachten stond maar wilde zo graag van de klachten af waardoor ik zo blij was dat ik terecht kon bij hun.

De eerste behandeling zelf verliep niet bepaald prettig, sterker nog het deed zelfs pijn! Uiteindelijk heeft ze een bepaalde plek in mijn onderrug behandeld en sindsdien heb ik geen pijn meer! Zelfs het werk heb ik weer kunnen oppakken zonder angstig te zijn dat ik weer last van mijn rug zou krijgen.