16 april 2024

Het Weer in Klundert

Hoe is het Weer in Klundert

Specialisten voor de aanleg van sportvelden

Voor een goede aanleg van sportvelden is specialistische kennis nodig. Zo heeft ieder veld zijn eigen eigenschappen en belangrijke aspecten. Een hockeyveld vraagt niet hetzelfde als een voetbalveld, en een tennisveld heeft ook andere aspecten. Als je kiest om de aanleg van sportvelden uit te laten voeren door BTL, weet je dat je deze kennis in huis haalt. Zij hebben ervaring met en specialistische kennis over kunstgras voetbalvelden en tennisbanen, maar ook van natuurgras voetbalvelden en gravel tennisbanen. Hiermee kunnen zij je adviseren en helpen in de realisatie van toekomstbestendige sportvelden waar ook prettig op gespeeld kan worden, zowel door amateurs als professionals van alle leeftijden.

Advies, realisatie en onderhoud

BTL adviseert voor de aanleg van sportvelden over de capaciteit en haalbaarheid. Daarnaast beschikken zij over kennis van onderhoud van sportvelden. Met duurzaam onderhoud en duurzaam beheer van sportvelden zorg je voor het optimale gebruik en de optimale levensduur van de sportvelden. Behalve dat BTL kan adviseren en begeleiden in de aanleg van sportvelden, kunnen zij ook de sportvelden aanleggen en onderhouden. BTL heeft de juiste machines en het juiste specifieke gereedschap voor de aanleg van sportvelden. Met deze moderne machines kunnen zij sportvelden onderhouden zonder chemische producten en gravelbanen aanleggen. Zo wordt de aanleg van sportvelden juist uitgevoerd en blijven de banen in topconditie.

Waarom kiezen voor BTL

De voordelen van BTL kiezen voor de aanleg van sportvelden is dat ze jarenlange ervaring hebben, de kennis en expertise over verschillende ondergronden in huis hebben en bovendien expert zijn in de aanleg en het onderhoud van voetbalvelden en tennisbanen. Daarnaast zijn ze aangesloten bij de branchevereniging Sport en Cultuurtechniek, beschikken over een modern machinepark voor de aanleg en het onderhoud en is de dienstverlening van advies geïntegreerd.