12 juni 2024

Het Weer in Klundert

Hoe is het Weer in Klundert

horeca meubilair

Stappenplan: tweedehands horeca meubels kopen

Je wilt jouw nieuwe horecazaak gaan inrichten of je wilt jouw al bestaande horecazaak gaan herinrichten. Als je niet zo’n hoog budget hebt, kan het goed zijn om dan te kiezen voor tweedehands horeca meubels. Dit is ook nog eens beter voor het milieu, omdat je dit meubilair dan recyclet. Maar waar moet je rekening mee houden bij het kopen van tweedehands horeca meubels? In dit artikel vind je een handig stappenplan.

Stap 1: Bedenk wat je nodig hebt

Voordat je op zoek gaat naar horeca meubels, is het verstandig om eerst te bedenken wat je nu eigenlijk precies nodig hebt. Hoeveel stoelen en tafels heb je nodig? Hoe groot moet de bar ongeveer zijn? Zijn er nog andere meubelstukken die je graag zou willen hebben en heb je dit ook echt nodig?

horeca meubilair

Stap 2: Kijk bij tweedehands zaken

Natuurlijk kun je een partij tweedehands horeca meubels overkopen van een bedrijf dat failliet is gegaan of gaat verhuizen. Of je kunt kijken of er handelaren zijn op websites als Marktplaats. Vaak ben je dan wel wat goedkoper uit, maar toch is het beter om te kijken bij tweedehands zaken.

Een tweedehands zaak biedt vaak garantie op het meubilair. Is dit niet het geval? Dan nog weet je waar de zaak zit en kun je hier makkelijk naar terug gaan, als er toch iets echt mis blijkt te zijn met het meubilair. Een handelaar op Marktplaats of een bedrijf dat failliet is kun je meestal niet zo makkelijk meer terugvinden.