21 juli 2024

Het Weer in Klundert

Hoe is het Weer in Klundert

Ted Baker

Sinds 1987 is Ted Baker gegroeid van shirt specialist in Glasgow tot internationaal bekend allround merk. Behalve kleren, produceert Ted Baker nu ook onder andere schoenen, smartphonehoesjes, portemonnees en tassen. De focus van Ted Baker is op kwaliteit, een komisch aspect en oog voor detail. Het merk is bekend als No Ordinary Design Label, omdat het uniek is in haar product designs. In plaats van grote marketingcampagnes, is de bekendheid van Ted Baker verspreid door mond-tot-mondreclame. Dit heeft geleid tot internationale verspreiding van Dubai tot Nederland.

Handtas van Ted Baker

Met een Ted Baker handtas kom je elegant en stijlvol voor de dag. Bovendien is kwaliteit een belangrijk aspect voor een Ted Baker handtas. Er zijn verschillende stijlen, zodat er altijd een Ted Baker handtas is die jij mooi vindt. Een greep uit de collectie van Ted Baker handtassen vind je bij The Little Green Bag. Er zijn verschillende formaten en kleuren verkrijgbaar. Zo kun je de Ddella Ted Baker handtas in zwart of wit vinden. Deze tas heeft één hoofdvak met een rits, waar je nog twee vakken achter kunt vinden: eentje met en eentje zonder rits. Bij de tas krijg je tevens een afneembaar kettinghengsel, zodat je hem als crossbody of schoudertas kunt dragen.

Andere opties

Andere tassen zijn bijvoorbeeld de kleine taupekleurige Alani handtas of de lichtroze Lonyn.

Een vergelijkbare zwarte tas met de Ddella is de Daryyl zwarte Ted Baker handtas. Beide hebben grove structuur en een strikje. Een tas zonder één duidelijke kleur is de Junipar, een uniek design onder de Ted Baker handtas collectie. Daarnaast is er nog de zwarte Shanah Ted Baker handtas.