21 juli 2024

Het Weer in Klundert

Hoe is het Weer in Klundert

Fysio Eindhoven werkte goed voor mij

Een tijd geleden besloot ik maar eens fysio Eindhoven te gaan doen. Ik deed dit omdat ik erg veel last had van mijn benen en armen door mijn werk. Ik vond dit erg vervelend en daarom zocht ik contact met Fysio Eindhoven. Ik heb hier veel geleerd en mijn lichaam beter leren kennen. Ik weet nu meer over houdingen en dat soort dingen, erg fijn dus!

art health logo

Houding

Ik had een hele scheve houding en mijn rug was altijd een beetje krom. Dit is natuurlijk echt niet goed en daarom ging ik naar de fysio. Omdat ik altijd zo scheef stond, stond ik niet goed op mijn benen en hingen mijn armen een beetje laveloos langs mijn lichaam. Ik heb geleerd hoe ik mijn houding kan verbeteren en dit was erg goed voor me. Ik denk zeker dat ik een stuk verbeterd ben in houding en ik heb ook veel minder klachten inmiddels, top dus! Ik kan zeker iedereen aanraden met lichamelijke klachten om eens contact te zoeken met een fysiotherapeut. Ik ben erg blij dat ik dit gedaan heb en inmiddels sta, zit en loop ik recht op en heb ik nergens meer last van. Dat allemaal dankzij de fysiotherapeut Art-Health. Helemaal top dus!