28 mei 2024

Het Weer in Klundert

Hoe is het Weer in Klundert

restaurant

Mijn moeder getrakteerd op een heerlijk diner in restaurant Den Bosch!

Vorige week heb ik mijn moeder getrakteerd op een heerlijk diner in restaurant Den Bosch. We zijn naar de 7evenden Hemel geweest en mijn moeder en ik vinden dat ze hun naam zeer zeker waar maken! We hebben namelijk superlekker gegeten in dit mooie toprestaurant en de vriendelijke bediening maakte het helemaal af.

restaurant

Heerlijke gerechten met bijpassende wijntjes!

Een van de redenen waarom ik voor dit restaurant heb gekozen, is omdat het menu er aantrekkelijk uitzag. Mijn moeder eet namelijk vegetarisch en de 7evenden Hemel heeft een aantal zeer smakelijke vegetarische gerechten op de kaart staan. Mijn moeder heeft een pasta besteld, terwijl ik voor de tonijnsteak ging. Uiteraard gingen beide gerechten gepaard met bijpassende wijntjes! De bediening heeft uitgebreid uitgelegd welke wijnen ze allemaal hadden en adviseerde ons welke goed bij onze gerechten zouden passen. Na het hoofdgerecht hebben we een heerlijk toetje met kiwi en een kaasplankje gedeeld en dat moest natuurlijk ook weer samen met een dessertwijn gegeten worden. Al met al zijn mijn moeder en ik echt verwend in de 7evenden Hemel. De ambiance in het restaurant was heel gezellig en het personeel liet ons hier echt thuisvoelen. We komen zeker snel weer terug!